930 x122 grota rece

    prm_sigla

    PRM Arges are un nou lider

    PRM Arges are un nou lider. Nu este vorba de o persoana foarte cunoscuta, ci mai degraba de o persoana care de abia acum se face cunoscuta pe scena politica argeseana. Cu toate acestea, nu vorbim de un anonim, daca avem in vedere legatura sa prin casatorie cu unul dintre magistratii de la Curtea de Apel Arges.

    Ultima decizie a liderului Corneliu Vadim Tudor privind organizatia PRM din Arges este aceea de a-l numi ca presedinte interimar al filialei pe un anume Ilie Mirita, sotul judecatoarei Ioana Mirita de la Curtea de Apel. Ilie Mirita mai are o conexiune importanta, de aceasta data in lumea muzicii populare. Unul dintre nasii sai este regretatul artist Ion Dolanescu. Un altul este Cornel Nicolae, fost sef al Regiei de Apa a Consiliului Judetean.

    Ilie Mirita a fost pentru doua mandate consilier la PRM Bogati, organizatie pe care o si conduce din postura de presedinte. El a fost preferat de Corneliu Vadim Tudor lui Gheorghe Bugeac, seful organizatiei de la Curtea de Arges, cel care intrunise, totusi, sufragiile membrilor Biroului Judetean de Conducere al PRM Arges. Bugeac nu a fost acceptat de Corneliu Vadim Tudor pentru functia de presedinte al PRM Arges, locul acestuia fiind luat in mod neasteptat de Mirita.

    Trebuie precizat, totusi, ca alegerea lui Mirita nu este chiar intamplatoare. El se bucura de sprijinul unor personaje importante din PRM, cum este cazul vicepresedintelui la nivel national Dan Zamfirescu. Ilie Mirita ii ia locul la conducerea PRM lui Constantin Slabu, cel care si-a dat recent demisia din functia de presedinte al filialei argesene.

     

     

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90