NOR CURIER 930X122

prm_sigla

PRM Arges, in zodia fostei Securitati

PRM Arges are de vineri, 23 aprilie, un nou sef in persoana fostului colonel de Securitate Constantin Slabu, de asemenea fost sef al firmei Gelsor in Arges. Constantin Slabu l-a inlocuit in functie pe Nicolae Serban, consilier local la Curtea de Arges, cel care a specificat tot vineri ca a dorit sa ramana doar cu activitatea de prim-vicepresedinte al filialei. Constantin Slabu si-a anuntat inca de pe acum candidatura la sefia filialei, momentan mandatul sau fiind de presedinte interimar.

Fostul ofiter de contrainformatii a spus ca este membru al PRM din anul 2008, dar ca este simpatizant al partidului inca din 1992 cand a fost „fascinat” de Corneliu Vadim Tudor.

„Imi dau seama ca ma inham la o caruta grea. Sper sa trecem peste animozitatile din filiala. Imi propun sa intaresc organizatia judeteana, sa aduc oameni de valoare in partid, sa infiintam noi organizatii in zonele unde stam mai rau. Am decis sa ma implic in politica deoarece actuala putere nu face altceva decat sa duca la pauperizarea populatiei”, a declarat Slabu.

La randul sau, Dan Zamfirescu (de asemenea fost ofiter de contrainformatii), vicepresedinte al PRM la nivel national, a declarat ca Marian Fulga, fostul sef al filialei care a fost exclus din partid pentru ca ar fi complotat impotriva lui Corneliu Vadim Tudor, nu va fi reprimit in partid.

„Vadim mi-a spus ca sub niciun motiv domnul Fulga nu mai poate reveni in PRM, nici macar ca membru, dar presedinte! De asemenea, Gheorghe Bugeac (n.r. presedintele PRM Curtea de Arges) si Crsitian Toma (n.r. presedintele PRM Mioveni) au primit avertisment pentru ca il sustin pe Fulga in continuare”, a spus Zamfirescu.

{loadposition inside}

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90