930 x122 grota rece

slabu_ctin

Probleme cardiace pentru seful PRM

Constantin Slabu, presedintele interimar al PRM Arges, s-a vazut nevoit sa predea puterea in organizatia pe care o conduce. Fostul sef al Gelsor in Arges a ajuns la spital din cauza unor probleme de sanatate, motiv pentru care a decis sa ia o pauza, perioada in care sa incerce sa isi refaca fortele…

In urma cu putin timp, Slabu s-a simtit rau. Sesizand ca problemele ar putea fi mai grave decat pareau, seful PRM Arges a dat fuga la medic, acesta recomandandu-i un consult imediat la medicul specialist cardiolog. Asa se face ca Slabu a fost internat in spital. Fostul colonel de Securitate a fost externat din spital de doar cateva zile si acum se afla acasa, acolo unde spera sa se refaca in totalitate pentru a-si putea relua activitatea.

Pana atunci, insa, Constantin Slabu a delegat atributiile sale de presedinte catre prim-vicepresedintele PRM Arges, Ion Serban. Acesta din urma – ales local la Curtea de Arges – va coordona PRM Arges pana cand Constantin Slabu se va inzdraveni si va putea sa isi reia mandatul de presedinte interimar al filialei partidului lui Corneliu Vadim Tudor.

Constantin Slabu conduce de putin timp PRM Arges, el aparand in scena dupa ce Marian Fulga, presedintele PRM Arges, a fost exclus din partid de catre Corneliu Vadim Tudor care l-a acuzat ca ar fi complotat impotriva sa. Marian Fulga este si acum in afara partidului. Slabu a fost sustinut in fata lui Vadim pentru functia de presedinte de catre un fost coleg din structurile de Securitate, si anume Dan Zamfirescu, cel care ocupa in prezent functia de vicepresedinte la nivel national al PRM.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90