Donaris 930 x 122

bogdanivan

Programul Primul gipan pentru DN 73

Săptămâna aceasta, dacă ar fi să dăm crezare prefectului Gheorghe Davidescu, în tunelul de la Bâlea de pe Transfăgărăşan ar urma să se aprindă, în sfârşit, lumina. Sau, dacă nu, săptămâna viitoare, pentru că se pare că întreaga instalaţie electrică a trebuit refăcută şi redimensionată.

Tot la capitolul „de bine” pentru Drumurile Naţionale, se continuă lucrările la covorul asfaltic de pe Transfăgărăşan, dar şi pe drumurile Câmpulung- Târgovişte, Costeşti- Buzoeşti-Roşiori şi Câmpulung- Curtea de Argeş- Domneşti. Cât priveşte ruşinea naţională, DN 73 Piteşti- Câmpulung- Braşov, despre care PDL se tot laudă că a fost aprobată finanţarea şi că a scos lucrarea la licitaţie, nu se văd semne de bun augur. Ba chiar, după modelul Lereşti-Voina, autorităţile sunt sigure că anul acesta nu au cum să înceapă lucrările de modernizare. Chiar, prin tergiversarea licitaţiei, ar putea dura până şi un an până se va desemna firma câştigătoare. Până atunci, cine ştie, Guvernul poate zice că nu are din nou bani.

Filmul preferat: Am, am dar de fapt nu au

Oricum, îi propunem directorului de la Licitaţii de la Drumuri Naţionale, argeşeanului Bogdan Ivan, care s-a grăbit…incet până a venit toamna cu proiectul, să pornească un nou program pentru cetăţenii care merg pe acest drum şi, deşi îşi plătesc rovigneta, vor intra din nou în service cu maşinile din cauza craterelor ce se vor forma după primele ninsori. Sa inceapa, sa zicem, programul „Primul gipan”. Astfel, persoanele fizice ar urma să primească câte un jeep din cel folosit şi aruncat pentru ca nu mai este la moda de către boşii de la Drumurile Naţionale. Ca or fi ele portocalii, primite sa fie. Cât priveşte însă daunele create agenţilor economici- şi numai dacă ne-am opri la Dacia am înţelege amploarea dezastrului-, sperăm că regii asfaltului vor dona câte 10% din averile create prin asfaltarea numeroaselor
autostrăzi din România pentru service-ul tirurilor! Desigur, stam toti cu mainile impreunate si ne rugam ca Ivan sa ajunga adjunct chiar la CNADNR pentru ca, astfel, ne va da noua, argesenilor, cate un Duster nou-not, pentru ca, nu-i asa, trebuie sa respecte modelul prezidential si noua masura de sprijinire a produselor autohtone : „Cumparati romaneste!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90