930 x122 grota rece

crin-antonescu

Programul vizitei lui Crin Antonescu în Argeș

Pe 24 mai Crin Antonescu va fi în Argeș. Președintele PNL va participa la manifestările organizate pentru aniversarea a 138 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.

Primul moment din calendarul vizitei se va consuma la capela Brătienilor, de la Vila Florica, din orașul Ștefănești. Slujba de pomenire va avea loc cu începere de la ora 12:30. Pentru ora 13:30 este programată o conferință de presă în incinta Vilei Florica. Imediat după conferință, în jurul orei 14:30, în grădina Muzeului Golești va începe un dineu. În cadrul dineului, PNL Argeș va ocorda premiile Brătianu pentru istorie, învățământ, literatură și muzică.

La toate aceste manifestări vor fi prezenți și lideri argeșeni ai aliaților din USL ai liberalilor, inclusiv președintele filialei județene a PSD, Constantin Nicolescu.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90