NOR CURIER 930X122

banca

Protectie pentru consumatorii de credite

Săptămâna trecută, Ordonanţa 50, cea care se referă la condiţiile de creditare ale băncilor, a fost dezbătută în comisia de specialitate buget- finanţe. Deputatul Mircea Drăghici, membru al acestei comisii din partea PSD, a anunţat că, în cameră, legea va fi supusă la vot, printre altele, şi cu două importante amendamente înaintate de opoziţie.

Astfel, unul dintre amendamente prevede ca, la solicitare, consumatorii de credite trebuie să primească, obligatoriu, din partea băncilor, o broşură cu termenii din limba engleză traduşi în limba română. Un alt amendament, prevede ca tot cuprinsul contractelor să fie redactat cu un corp de literă 12 Times New Roman, similar modului în care sunt redactate textele din Monitorul Oficial, pentru a fi lizibil totul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90