Donaris 930 x 122

    liga_alesilor04

    PSD aproba motiunea de cenzura si programul de guvernare

    În cadrul Congresului PSD de sâmbătă, de la Sala Palatului, la care vor participa şi 200 de delegaţi din Argeş, se vor aproba programul de guvernare şi modificările la statutul partidului. Programul de guvernare, denumit „România corectă, România socială”, cuprinde principalele 100 de măsuri pe care PSD ar vrea să le aplice în primul mandat de guvernare, fiind constituit, potrivit declaraţiei lui Victor Ponta, pentru orizontul 2012-2020.
    liga_alesilor01
    Printre măsurile propuse de departamentele coordonate de Constantin Nicolescu, se numără majorarea salariului minim pe economie la 750-800 de lei, să reducă CAS şi să îngheţe preţul energiei pentru un an. PSD vrea ca în primul an de guvernare să introducă un impozit diferenţiat pe veniturile personale, dar să menţină cota de 16% la impozitarea profiturilor. TVA ar urma să fie redus la 5% în cazul alimentelor de bază.
    Schroeder: Vârsta de pensionare trebuie corelată
    Altfel, şedinţa Ligii Aleşilor Locali a fost precedată de un eveniment de marcă, datorat prezenţei fostului cancelar german Gerhard Schroeder la conferinţa „Europa încotro? Soluţiile economice ale stângii”, organizată de Fundaţia Institutul „Ovidiu Şincai”.
    liga_alesilor09
    Schroeder a precizat că stabilirea vârstei de pensionare trebuie corelată cu vârsta medie a populaţiei active. „Dacă la baza populaţiei active există un segment important de oameni tineri, atunci se poate merge pe o vârstă de pensionare de 65 de ani. Dacă însă se constată că populaţia activă îmbătrâneşte, iar ponderea persoanelor tinere scade, se poate majora vârsta de pensionare”, a spus Schroeder.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3