Donaris 930 x 122

nicos_sofer

PSD Argeş refuza sa fie partas la jocul politic al prefectului si PDL-ului

Consilierii locali ai PSD Argeş nu vor participa la şedinţa extraordinară a Consiliului Local Mărăcineni, convocată de prefectul judeţului Argeş, astăzi, 17.08.2010. Motivele pentru care PSD Argeş refuză să participe la această mascaradă sunt următoarele:

1. Hotărârea nr. 16 a Consiliului Local Mărăcineni, din data de 2.08.2010, prin care a fost desemnată, prin vot, să ocupe funcţia de consilier local delegat să îndeplinească atribuţiile primarului şi viceprimarului, doamna consilier Valeria BUCUROIU (membră PSD), este legală. Chiar dacă prefectul a contestat-o în contencios administrativ, solicitând anularea acesteia, PSD Argeş o consideră legală, iar acţiunea prefectului abuzivă, motiv pentru care am formulat şi o plângere penală.
2. Odată cu punerea în libertate a primarului şi viceprimarului, ordinul de suspendare emis de prefect îşi pierde valabilitatea, iar şedinţa rămâne fără obiect.

Ca atare, consilierii locali ai PSD Argeş nu vor participa la şedinţa Consiliului Local Mărăcineni, a cărei convocare este încă o dovadă de interpretare politică a legii, din partea prefectului.

Biroul de presa al PSD Arges{loadposition inside}

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90