New Profesional Consult 930 x 122

pendiuc

PSD ARGEȘ A DECIS: FĂRĂ PENDIUC!

În urmă cu puțin timp, în săptămânala conferință de presă a PSD Argeș, președintele partidului, senatorul de Mioveni Șerban Valeca, a făcut un anunț tranșant.

Citiți și: Coșmarul șoferilor revine! Începe calvarul în Nord?!

Valeca a informat că PSD Argeș a decis ca Tudor Pendiuc să nu candideze din partea social-democraților pentru încă un mandat de primar al Piteștiului. Potrivit lui Șerban Valeca, PSD Argeș respectă astfel noile criterii de integritate ale partidului, criterii care interzic PSD-ului să susțină candidați cu probleme penale, așa cum este cazul lui Pendiuc.

În atare condiții, cine va fi candidatul PSD pentru funcția de primar al Piteștiului în alegerile locale din iunie anul acesta? Același Șerban Valeca a anunțat că săptămâna viitoare partidul va stabili o listă scurtă cu nume dintre cei 6 potențiali candidați. Dintre cei rămași, ulterior va fi desemnat candidatul. Cei 6, vă reamintim, sunt Cristian Gentea, Cornel Ionică, Dumitru Tudosoiu, Ion Mînzînă, Sorin Apostoliceanu şi Marin Preda.

Citiți și: Toată lumea e prezentă: Spectacol de baschet european în Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3