930×122 CAPRA 5

grindeanu

PSD ARGEȘ, MESAJ DUPĂ MITINGUL DIN PITEȘTI

PSD Argeș, mesaj după mitingul din Pitești.

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

“PSD Argeș le mulțumește membrilor, simpatizanților și tuturor argeșenilor care au participat sâmbătă la mitingul de susținere a Guvernului Grindeanu în Piața “Vasile Milea” din Pitești. De asemenea, le mulțumim forțelor de ordine implicate, care și-au făcut datoria pentru ca manifestația să se desfășoare în condiții normale.”, se arată într-un scurt comunicat de presă transmis de Biroul Permanent al PSD Argeș.

Amintim că sâmbătă, 18 februarie 2017, PSD Argeș a organizat în centrul Piteștiului, în Piața “Vasile Milea”, un miting de susținere a Guvernului Grindeanu. A fost prima manifestație de stradă organizată de PSD Argeș în replică la protestele care au avut loc în Pitești (detalii, AICI) împotriva guvernării PSD după scandalul declanșat de adoptarea Ordonanței 13 pentru modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală. Amănunte despre miting, AICI.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90