NOR CURIER 930X122

ponta2

P.S.D. coace motiune de cenzura dar nu vrea la guvernare

Comitetul Executiv al P.S.D. a decis prin votul unanim al majoritatii liderilor P.S.D., sa introduca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Boc si, in cazul in care aceasta va fi adoptata, sa intre la guvernare doar dupa alegeri parlamentare anticipate sau la termen.

Liberalii au anuntat si ei depunerea unei motiuni de cenzura, dar ambele partide din Opozitie sunt constiente ca intr-un fel sau altul, va fi nevoie ca proiectele lor sa fie comune, pentru a elabora un singur act al motiunii de cenzura. desigur, in aceste conditii, mai raman de negociat masurile propuse, care se diferentiaza inter gandirea de drepta si cea de stanga. Deputatul P.N.L. Andrei Gerea crede ca ar fi de preferat sa se faca o presiune si mai mare asupra parlamentarilor U.D.M.R. pentru a sustine motiunea.
“Nu sunt multumit de modul cum se colaboreaza, o spun sincer. Ponta vrea sa recupereze probabil din pierderea pe care partidul a avut-o la alegerile prezidentiale, pe mana lui Mircea Geoana, dar este nevoie de o colaborare mai buna cu P.S.D. Se impune sa facem si o presiune mai mare asupra U.D.M.R. care devine din ce in ce mai partas la acest furtisag al banilor publici si la acest dezastru economic.
Acest guvern trebuie sa se duca! Cred ca sunt si vor mai fi discutii cu P.S.D., dar ramane de vazut. Acesti baieti de la P.D.L. trebuie sa plateasca pentru ceea ce au facut!”, a afirmat Gerea.
{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90