New Profesional Consult 930 x 122

consiliu_psd01

PSD gata de motiune

PSD anunta ca deja lucreaza la motiunea de cenzura care ar urma sa fie depusa chiar in cursul saptamanii care vine. Altfel, si P.S.D. si P.N.L. sustin ca nu vor intra la guvernare decat in urma unor alegeri anticipate. “Nu intram la nicio guvernare. Am facut de doua ori greseli, cand am sustinut guvernul P.N.L. si apoi cand, in plina criza, in ciuda faptului ca organizatia Arges a cerut sa avem macar functia de premier, am intrat in coalitia cu P.D.L. Pe baza acestor doua experiente, am decis sa ne sustinem singuri punctele de vedere.

Masurile propuse de Traian Basescu duc catre un genocid social si am decis o motiune de cenzura, venind in plus cu propuneri concrete care pot duce la rezolvarea situatiei economice. Estimam ca motiunea de cenzura va fi definitivata si va fi depuisa in cursul saptamanii viitoare. Pentru noi, exista doua variante. Prima, cea mai posibila, ca motiunea sa nu treaca. Noi vom avea ulterior in acest context si o motiune pe agricultura. Vom astepta apoi ca Guvernul sa isi asume in Parlament Legea acestor masuri anuntate de presedinte, cand vom putea depune, in termen de trei zile, o noua motiune de cenzura. Daca va trece, trebuie numit un nou guvern. La doua incercari esuate, vom avea alegeri anticipate. Desigur, mai exista o varianta: sa facem referendum. Daca am facut pentru atatea subiecte, de ce sa nu facem sa vedem daca poporul este sau nu de acord cu masurile propuse si de presedinte si Guvern? De ce sa facem referendum numai pentru Parlament si pentru treburile cu adevarat serioase, nu?”, a afirmat presedintele P.S.D. Arges Constantin Nicolescu. 
{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3