NOR CURIER 930X122

    Prefectura.conferinta1

    PSD si PNL au boicotat sedinta Colegiului Prefectural

    Sedinta de miercuri, 27 octombrie, a Colegiului Prefectural Arges a fost una aparte. Asa cum au promis, primarii PSD si PNL nu au mai participat la sedinta, suparati ca nu au primit fonduri pentru localitatile lor in aceeasi masura in care ar fi primit primarii de la PDL. Totusi, in sala au fost prezenti si pesedisti!

    Sala a fost mai mult goala, doar primarii PDL si unii secretari de comune fiind prezenti la dezbateri. Totusi, PSD nu a lipsit total de la eveniment. Social-democratii au fost reprezentati de vicepresedintii Consiliului Judetean Florea Costache si Florin Tecau, dar si de viceprimarul municipiului Pitesti, Liliana Gagiu.

    Pentru a minimiza importanta boicotului, subprefectul Ion Cirstoiu a afirmat ca, oricum, primarii aveau statut de invitati la aceste sedinte ale Colegiului Prefectural. El a precizat ca fiecare edil este liber sa actioneze dupa cum crede de cuviinta in ceea ce priveste participarea.

    Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a spus ca prezenta Lilianei Gagiu la eveniment a fost „neplanificata”.

    „De obicei, la aceste sedinte participa domnul viceprimar Cornel Ionica. Dumnealui este cu problema sa medicala (n.r. are fractura de bazin) si nu poate participa la astfel de manifestari, asa ca a mers doamna Gagiu. Nu am stiut de niciun boicot. Nu s-a luat o asemenea decizie in PSD, au fost doar discutii. Daca s-ar fi luat o asemenea decizie, atunci ce sa caute la eveniment ceilalti doi social-democrati, vicepresedintii Consiliului Judetean?”, a spus Pendiuc.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90