New Profesional Consult 930 x 122

    psd_pnl

    PSD vrea protocol cu PNL?

    Pitesti. 26 august 2010.
    Conform ultimelor declaratii la nivel national, PSD se pregateste in eventualitatea formarii unei majoritati parlamentare cu PNL. Majoritatea liderilor social-democrati din teritoriu au primit deja directiva de la centru sa le propuna liberalilor intensificarea colaborarii, miza fiind crearea unor majoritati in consiliile locale.

    Desi social-democratii declarau de curand ca nu isi doresc un guvern format din doua culori, acestia si-au indulcit tonul la adresa liberalilor, incercand o reluare a colaborarii cu PNL in teritoriu. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea afirma azi ca, PSD isi doreste sa faca o colaborare structurata si functionala in fiecare judet, la nivel administrativ, adica pe structurile administratiei locale – primarii si consilii judetene. „Singura solutie ca sa scoatem tara din situatia asta este o alianta in viitor cu PNL. Si, daca vreti sa stiti, eu i-am dat lui Ponta ideea asta cu liberalii. Am incercat o data, mai incercam si a doua oara. Daca oamenii o sa voteze ca sa ramana Basescu presedinte, atunci inseamna ca o duc foarte bine”, a declarat seful PSD Constanta, primarul Radu Mazare.
    De cealalta parte liderii liberalilor afirma ca nu agreaza momentan idea privind semnarea de protocoale in teritoriu asa cum propun social-democratii, iar mesajul lor electoral ar avea un impact mai mare atata vreme cat populatia le percepe mesajul separat de cel al PSD-ului.
    Arad, Timis si Satu Mare sunt trei dintre judetele unde social-democratii au reusit sa colaboreze fara probleme cu liberalii. In Bihor, filialele celor doua partide au semnat deja un protocol de colaborare.
    Ion Popa, presedintele PNL Arges sustinea de curand ca refuza ideea unei colaborari la nivel local cu PSD si ca nu a fost pana la acea vreme contactat de cineva din conducerea social-democratilor pentru a discuta despre acest lucru.

    {loadposition inside}

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90