NOR CURIER 930X122

geoana-rau

PSD vrea sa il schimbe pe Geoana la sefia Senatului. El refuza

PSD a decis sa il inlocuiasca din functia de presedinte al Senatului pe Mircea Geoana. Membrii Biroului Permanent al PSD au votat in unanimitate ca Mircea Geoana sa nu mai fie presedintele Senatului, acesta urmand sa fie inlocuit cu senatorul Titus Corlatean.

Conducerea PSD i-a propus lui Mircea Geoana sa se retraga de bunavoie de la conducerea Senatului, iar in schimb sa preia conducerea Comisiei de politica externa a Senatului.

Geoana a tinut sa sublinieze faptul ca „fara el s-ar fi obtinut vreuna din putinele victorii ale Opoziiei in Parlament”

„Decizia sa predea pe tava Puterii a doua pozitie din stat – este bine este rau? las cetatenii sa decida. Interesul meu e ca PSD sa revina la guvernare si sunt mahnit de faptul ca s-au facut calcule meschine. Aceasta decizie va face mai mult rau decat bine. Din punctul meu de vedere e o greseala strategica majora, este pierderea ultimei redute de rezistenta in fata actualei Puteri – fac o foarte mare greseala”, a mai adaugat acesta.

Intrebat daca se poate schimba un presedinte de Senat fara vot, Mircea Geoana a raspuns ca nu exista asa ceva.

„Nu exista nicio formula de schimbare a unui presedinte de Senat fara vot de plen – nu exista niciun fel de rocada ( Titus Corlatean – n. red.) si nu exista niciun fel de posibilitatea fara vot in plenul Senatului”, a mai explicat presedintele Senatului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90