NOR CURIER 930X122

    ANIVERSARE_PNL_1

    Puhoi de lume la aniversarea PNL! Crin a lipsit!

    Vila Florica și Muzeul Golești au fost astăzi centrul liberalismului românesc, la aniversarea a 138 de ani de existență a PNL. La eveniment au participat numeroși invitați, dar printre ei nu s-a aflat și Crin Antonescu.

    Președintele PNL nu a venit în Argeș, alegând să rămână în Capitală. Organizatorii ne-au precizat că Antonescu a rămas în București în contextul vizitei în România a secretarului general al NATO.

    ANIVERSARE_PNL_2Manifestările au debutat la ora 12:30 cu o slujbă de pomenire în memoria Brătienilor, la Vila Florica, din Ștefănești (oraș de lângă Pitești). Din partea conducerii centrale, la slujbă au asistat doar președintele fondator al PNL, Radu Câmpeanu, și liderul Tineretului Național Liberal, Florin Alexe.

    ANIVERSARE_PNL_3A urmat o conferință de presă, care a avut loc în cerdacul Vilei Florica. Au vorbit despre liberalism miniștrii PNL de la Cultură, Daniel Barbu, și de la Relația cu Parlamentul, Mihai Voicu, președintele PNL Argeș, Ion Popa, omologul său de la PSD, Constantin Nicolescu, seniorul Radu Câmpeanu, deputatul Andrei Gerea și liderul TNL, Florin Alexe. Câteva cuvinte a spus și vicepremierul UNPR Gabriel Oprea.

    ANIVERSARE_PNL_EPITESTIInvitații și gazdele s-au deplasat apoi la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii din Golești. Pe terasa acoperită din curtea Muzeului, care s-a dovedit neîncăpătoare, a fost organizată o masă câmpenească și decernate premiile de excelență „Brătianu”. La Muzeul Golești au venit de la București și Daniel Constantin, președinte PC, ministru al Agriculturii și deputat de Pitești, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, și senatorul și jurnalistul Sorin Roșca Stănescu. Printre alții, au mai onorat invitația prefectul județului Argeș, Cristian Soare (care provine din PNL), parlamentarii PSD Șerban Valeca, Gheorghe Marin și Bogdan Niculescu Duvăz, consilieri județeni, primari, directori de deconcentrate și patroni. A fost prezent și vicepreședintele de la „Automobile Dacia”, Constantin Stroe. Premiile de excelență „Brătianu” le-au fost oferite academicianului Constantin Bălăceanu Stolnici, scriitorului George Rizescu, profesorului universitar Alexandru Puiu, muzicologului Saviana Diamandi și jurnalistului Mihai Golescu.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90