930 x122 grota rece

basescu__mitingpitestiu303

„Puteti sa-mi spuneti o singura privatizare dubioasa facuta in acest mandat?”

Invitat la emisiunea Nasul de saptamana trecuta, Presedintele Traian Basescu a preferat sa vorbeasca de la inceput nu atat despre realizarile din ultimii cinci ani, cat despre cateva din greselile primului mandat.
„As incepe spunand ca in mandatul meu, dincolo de a se fi intamplat destule lucruri pozitive, am facut si greseli. Una mare, care a contribuit la decredibilizare, desi n-am avut informatia cu privire la situatia pe trimestrul IV a anului 2008: am promulgat Legea salarizarii educatiei nationale, fiind convins ca se poate plati, avand in vedere ca era consumat doar 3,8% din PIB fata de 6% cat avea alocat educatia. Dar scuzele n-au nici o valoare, am promulgat-o si pe urma nu s-a putut plati”, a afirmat Seful statului.
Totodata, Presedintele Traian Basescu a amintit si declaratia conform careia va demisiona in cinci minute. „La ce mi-o fi trebuit sa fac declaratia asta? Era o problema pe care o puteam analiza la rece pe urma, nu la cald, sa iau o decizie cum trebuie, sau sa am o iesire publica asa cum trebuia”, a subliniat Presedintele.
„Eu am ramas credincios, in mandat, obiectivului meu cu sistemul ticalosit si eu va pun o intrebare: puteti sa-mi spuneti o singura privatizare dubioasa facuta in acest mandat? Pentru ca erau de privatizat: Posta, Romgaz-ul, Transgaz-ul. Asa le-am gasit cand am venit, in procedura de privatizare: CEC-ul, exploatarile de sare, erau in programul de privatizare”, a mai spus Seful statului.
„Am vrut sa subliniez in primul rand greselile, deci nu sunt un presedinte care spune „am fost perfect”. Poate uneori mi-a lipsit tactul, nu este un lucru pe care sa-l neg, chiar in abordarea cu partidele, dar de aici pana la a nega un intreg mandat e o cale lunga”, a subliniat Presedintele Traian Basescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3