930×122 CAPRA 5

simona

„A inceput ciolaniada!”

Simona Bucura Oprescu, vicepresedinte al PSD Arges si purtator de cuvant al filialei argesene a partidului, afirma ca in judetul nostru asistam la o „ciolaniada” fara precedent. Simona Bucura Oprescu acuza schimbarile dese si lipsite de o baza legala a directorilor de institutii deconcentrate, singura motivatie, in opinia sa, fiind cea politica.

„Pentru a nu stiu cata oara, din cauza incalcarii repetate a legislatiei, guvernantii sunt nevoiti sa organizeze concursuri pentru posturile de directori in teritoriu, acolo unde au inceput cu aceasta ocazie sa se plateasca si polite. Cine a cotizat cat si unde trebuie, cine a facut treaba PDL-ului, ramane.

Cine a fost mai putin performant din punct de vedere politic, pleaca. Si e inlocuit cu oameni anonimi ai PDL, partid care duce o acuta lipsa de cadre, si ai UNPR, partidul tradatorilor de peste tot care se inghesuie, la randul sau, la cascavalul puterii”, sustine Simona Bucura Oprescu.

Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al PSD Arges arata ca schimbarea directorilor are loc in contextul unor „mascarade de concursuri”.

„Cei de la PDL si de la UNPR se sustin unii pe altii pentru ca este inca de ros. E de ros pentru cei de la putere, in vreme ce marea majoritate a argesenilor are probleme mari din punct de vedere al traiului de zi cu zi iar la iarna vor fi chiar probleme de supravietuire.

Sunt oameni din PDL si din UNPR care au dat bir cu fugitii de la alte partide simtind mirosul cald al puterii, numai ca au uitat un lucru: va veni o vreme cand vor trebui sa raspunda pentru tradarile si minciunile lor. Speram cu totii ca acest lucru sa se intample cat mai repede!”, adauga Simona Bucura Oprescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90