930×122 CAPRA 5

    mircea_andrei

    „PDL a pus gand rau fortei rosii in Arges”

    Conservatorii cred ca PDL vrea sa „destabilizeze forta rosie in Arges”. In opinia conervatorilor argeseni, partidul condus in Arges de catre Constantin Nicolescu este supus unei presiuni crescande din partea PDL, principalul partid aflat la guvernare si care isi doreste sa castige puterea si in judetul Arges.

    Cornel Lazar, presedintele Partidului Conservator, filiala Arges, a criticat faptul ca Guvernul a rectificat in minus bugetul judetului nostru cu suma de 42 de milioane de lei. Lazar a afirmat ca aceasta diminuare de buget este una strict politica, avand in vedere ca la conducerea celor mai multe dintre localitatile judetului, dar si a Consiliului Judetean Arges se afla de ani buni oameni ai PSD. Cornel Lazar a declarat ca PDL nu urmareste altceva decat sa priveze comunitatile conduse de PSD de fondurile necesare dezvoltarii, lucru pe care PC il condamna.

    Adrian Bughiu, presedintele organizatiei de tineret a PC Arges, a declarat insa ca miza este mult mai mare. „PDL incearca prin orice mijloace sa destabilizeze forta rosie in Arges. Ma refer la forta PSD, partid care are foarte multi primari. Nealocand bani catre comunitatile conduse de PSD, PDL cauta sa ii submineze acestuia credibilitatea si puterea in judet”, ne-a declarat Adrian Bughiu.

    De altfel, noul sef al PDL Arges, senatorul Mircea Andrei, si-a facut publice intentiile electorale vizavi de organizatia pe care o conduce in prezent. Mircea Andrei a declarat ca vrea ca PDL sa castige alegerile locale in Arges in 2012, tintele sale fiind castigarea alegerilor pentru Primaria Pitesti si Consiliul Judetean. Surse din cadrul PDL Arges dau ca sigura candidatura sa la sefia Consiliului Judetean in anul 2012.

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90