EcoMoto 930×122

    PC_conf_presa

    PC Argeș: „PDL face noi deservicii României”

    Biroul de presă al Partidului Conservator Argeş a transmis astăzi un comunicat în care condamnă gestul PDL de a reclama la Comisia de la Veneţia modul în care USL încearcă să facă revizuirea Constituţiei. Conducerea PC Argeş apreciază că astfel PDL aduce noi deservicii României.

    „Este trist să constatăm că atât Traian Băsescu, cât şi PDL nu au învăţat nimic de la lecţiile primite în 2012. Primul face în continuare jocuri care afectează ţara, iar PDL se comportă la fel ca la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, atunci când umbla cu pâra pe la diverse organisme internaţionale.

    Faptul că Traian Băsescu a fost la câteva voturi de la a fi demis și că PDL a intrat în Parlament pe uşa din dos pare să nu mai conteze deloc. Altfel nu pot fi intepretate ultimele acţiuni ale şefului statului şi ale PDL. PDL care a adresat o scrisoare preşedintelui Comisiei de la Veneţia, Gianni Buquicchio, solicitând o întâlnire săptămâna aceasta pentru a semnala „gravele derapaje de la normele democratice impuse în proiectul de revizuire a legii fundamentale”.

    Este de-a dreptul jenant că sunt politicieni în această ţară de o asemenea speţă. USL a respectat şi respectă întocmai principiile democratice şi regulile internaţionale în procesul de revizuire a Constituţiei, iar demersul PDL este total nefondat. La fel ca şi la referendumul de demitere a lui Trian Băsescu şi la fel de caraghios şi periculos ca şi atunci, PDL reclamă „un nou atac la statul de drept”. Pedeliştii deplâng că „amputarea unor prerogative instituţiilor garante ale democraţiei riscă să fie stipulate în legea fundamentală a României”, minţind, astfel, în legătură cu demersul USL.

    USL nu încearcă altceva decât să ofere instituţiilor statului atribuţii clare, care să nu mai permită derapaje şi abuzuri precum cele furnizate pe bandă rulantă de Traian Băsescu în mandatele sale. USL nu atentează, ci lucrează la consolidarea statului de drept şi a instituţiilor sale. De altfel, s-a văzut că demagogia, răutatea la adresa propriului popor şi minciuna – promovate pe plan intern şi extern de PDL – au adus deservicii României, dar au şi fost taxate dur de electorat la alegerile parlamentare.

    Vremea politicienilor care servesc doar interesele de grup a trecut, este timpul ca politicienii să fie, în sfârşit, şi în slujba cetăţenilor, ceea ce USL a urmărit încă de la începutul guvernării sale”, se arată în comunicatul PC Argeş.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3