930X122 MAIA

daniel_ctin_pc

„PDL va avea soarta mai dura ca a PNTCD!”

 

Pitesteanul Daniel Constantin, presedinte PC la nivel national, crede ca PDL, partid aflat la guvernare, are mari sanse sa dispara ca partid politic. Afirmatia a fost facuta de liderul PC in cadrul unei reuniuni care a avut loc vineri, 14 ianuarie, la Pitesti.

 La Pitesti a fost organizata o reuniune a liderilor Partidului Conservator din 10 judete, reuniune la care a participat si presedintele la nivel national al partidului, pitesteanul Daniel Constantin. Alaturi de presedintele PC Arges, Cornel Lazar, Daniel Constantin a sustinut apoi o conferinta de presa.

El a spus ca scopul reuniunii a fost acela de a afla direct de la sursa perceptia filialelor privind alianta recent incheiata cu PNL si ideea ca In aceasta alianta sa intre si PSD.

„Noi ne propunem o reforma pe baze reale a Romaniei. Ne propunem depolitizarea institutiilor publice. Actuala putere ne pacaleste cu acest lucru din 2004. Noi inca din 2004 am fost partid care a sprijinit mediul economic si vom continua pe aceasta linie.

In ceea ce priveste PDL, cred ca acest partid care acum conduce Romania va avea o soarta mai dura decat cea a PNTCD”, a spus Daniel Constantin.
 
Liderul PC a mai spus ca alesii locali ai partidului sau care vor mai sustine de acum Inainte In Consilii Locale sau Judetene PDL-ul vor fi exclusi din randurile conservatorilor si Isi vor pierde si functia publica.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570×90 MAIA