Donaris 930 x 122

    perianu

    Radu Perianu a rămas președinte al PNL Pitești

    Delegația Permanentă a PNL Argeș a decis astăzi: Radu Perianu va rămâne președinte al PNL Pitești.

    Împotriva propunerii de demitere au votat 66 de delegați, iar pentru, numai 54. De asemenea, Delegația a hotărât ca și Biroul Permanent al PNL Pitești să rămână în actuala sa formulă. Împotriva propunerii de dizolvare a Biroului au votat 60 de delegați, în timp ce pentru s-au exprimat doar 54. Pentru a conduce interimar organizația până la viitoarele alegeri la termen, în locul lui Radu Perianu fusese propus Valeriu Acatrinei.

    Demiterea lui Perianu și dizolvarea conducerii PNL Pitești au fost propuse de mai mulți liberali, avându-l în frunte pe deputatul Andrei Gerea. Motivul propunerii? Activitatea slabă a organizației.

    Desfășurată astăzi în sala de ședințe a Consiliului Județean, Delegația Permanentă a PNL Argeș s-a bucurat și de prezența președintelui partidului, senatorul Ion Popa, și a celorlalți parlamentari liberali de Argeș, Andrei Gerea, Ionuț Elie Zisu și Theodor Nicolescu.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3