930×122 CAPRA 5

    perianu

    Radu Perianu, la un pas să-și piardă funcția

    Radu Perianu află mâine, 9 mai, dacă va fi schimbat din funcția de președinte al PNL Pitești.

    Delegația Permanentă a PNL Argeș, singura abilitată statutar să ia o astfel de hotărâre, ar putea decide dizolvarea Biroului Permanent Local al organizației municipale. În locul conducerii actuale și a președintelui Perianu, care este și consilier municipal, ar urma să fie desemnată o echipă interimară. Șanse să preia președinția PNL Pitești, până la organizarea de noi alegeri interne, le are consilierul județean Marius Postelnicescu, cel care a condus organizația înainte de venirea lui Radu Perianu.

    Schimbarea lui Perianu este motivată de lipsa de activitate politică a PNL Pitești în ultimul an și de slaba organizare de care se face vinovată actuala conducere. Primul din PNL Argeș care vrea înlocuirea lui Radu Perianu este deputatul Andrei Gerea, croit să impulsioneze PNL Pitești.

    Delegația Permanentă a PNL Argeș va avea loc mâine dimineață, în sala de ședințe a Consiliului Județean.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90