930×122 CAPRA 5

RADU_VASILICA

Radu Vasilică, nemulţumit de acţiunile contra hoţilor de lemne!

Deputatul de Ştefăneşti al PSD Argeş Radu Vasilică se declară dezamăgit de acţiunile contra hoţilor de lemne întreprinse până acum de autorităţi. De mai bine de un an parlamentarul solicită luarea unor măsuri dure, sesizând şi o serie de nereguli în zona de nord a judeţului.

„Din păcate, nu s-a întâmplat mare lucru. Au fost date nişte amenzi, s-au luat unele măsuri, dar şeful de post din zona afectată e tot în funcţie, la fel sunt şi cei de la Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare. Mă refer şi la cei de la ITRSV Argeş, şi la cei din Ploieşti care coordonează zona noastră.

Se pare că, dincolo de decizia politică, aceste structuri rezistă şi au propriile pârghii de acţiune. Într-o zi de februarie, când zăpada era cam de un metru, cei de la un ocol silvic privat din zona Sălătrucu au marcat 2.000 de metri cubi de lemne. Bănuiala mea este că marcajele s-au făcut după tăiere, căci nici sportivi de performanţă să fi fost acei angajaţi de la Ocolul Silvic şi nu ar fi reuşit să acopere un asemenea volum de muncă într-o zi! Nu s-a întâmplat nimic după aceea! Trebuie făcute eforturi, nu renunţ la demersul meu, pentru că pădurile sunt o avuţie pe care o avem cu toţii”, afirmă Radu Vasilică.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3