930 x122 grota rece

campanie

CONSILIUL_LOCAL_PITESTI_2013

„RĂZBOINICII LUMINII” DIN CONSILIUL LOCAL PITEŞTI AU AMUŢIT! APATIE GENERALĂ ÎN PLINĂ CAMPANIE ELECTORALĂ!

Peste 40 de proiecte de hotărâre au figurat pe ordinea de zi a şedinţei ordinare în plen din această după-amiază a Consiliului Local Piteşti. În ciuda numărului mare de proiecte și deşi unele puteau fi speculate din punct de vedere electoral, şedinţa s-a terminat mai repede ca niciodată: după numai o oră.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Şi nu vorbim despre orice proiecte: stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2015 (care rămân la fel ca cele din 2014, dar până acum opoziţia cerea de fiecare dată reducerea lor), regulamentul de debranşare de la sistemul centralizat de termoficare (un subiect „gras” chiar şi în afara perioadei de campanie electorală, darămite acum!) sau plata de sume de bani de la bugetul local în contul unor lucrări făcute fără drept de Apă Canal pe un teren proprietate privată. În schimb, am asistat la amabilităţi şi „glumiţe” de genul „Tiberiu Avrămescu (PNL) nu este din opoziţie, este de la putere, pentru că USL trăieşte!”. Gabriela Zoană, candidat al PSD pentru Parlamentul European, şi-a văzut de treabă şi le-a împărţit colegilor din Consiliul Local pliante cu programul său politic, iar primarul Tudor Pendiuc şi-a permis „luxul” de a fi prezent doar la deschiderea ședinței, după care a plecat la probleme mai importante.

Atmosfera din Consiliul Local se suprapune perfect peste cea generală din campania electorală din Argeș. Cu câteva excepţii, mai mult „înţepături” benigne, competitorii electorali par cuprinşi de o apatie generală. Vom vedea pe 25 mai dacă alegătorii gustă o astfel de campanie sau preferă agitaţia şi luptele politice adevărate. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3