New Profesional Consult 930 x 122

    iani

    Remanierea nu va rezolva problemele romanilor sau economia

    Partidul Naţional Liberal consideră că la conducerea ţării se va afla, în continuare, aceeaşi guvernare Băsescu-Boc-Udrea care, pentru a băga bani în buzunarul clientelei politice, „a declarat război cetăţenilor României”.

    În opinia liderului PNL Argeş, Ion Popa, indiferent de miniştrii care vor fi remaniaţi, linia şi obişnuinţele PDL vor rămâne aceleaşi. „Va rămâne în fruntea guvernului acelasi premier-paiaţă, Emil Boc. Acesta va patrona, în continuare, la comanda lui Traian Băsescu acelaşi sistem clientelar. Elena Udrea va primi, în continuare, banii tăiaţi de la bugetari şi pensionari.
    Guvernul Boc-Udrea nu trebuie să găsească acum <> prin remanierea a doi, trei sau mai multor miniştri. Responsabilitatea pentru situaţia actuală revine întregului Cabinet. Guvernul Boc-Udrea a promovat la nivel economic o politică de omorâre a mediului privat, a bugetarilor şi pensionarilor. Nu doar unul, doi sau trei ministri sunt incompetenţi, ci întregul Cabinet este caracterizat de incompetenţă şi ticăloşie. O remaniere nu este altceva decât o insultă la adresa poporului român. Premisa de la care ar trebui să pornească o restructurare sau o remaniere este aceea a tăierii privilegiilor acordate clientelei politice portocalii. Acest lucru nu se poate face decât prin plecarea Guvernului Boc-Udrea. Soluţia politică a PNL este ca acest guvern să plece şi în locul său să vină un guvern alcătuit exclusiv pe baza criteriilor de competenţă pe domenii de activitate şi de competenţă managerială”, a afirmat Popa. Liderul organizaţiei Argeş consideră că această restructurare a aparatului guvernamental nu ar fi altceva decât rezultatul războiului dintre cele două găşti de sub umbrela lui Traian Băsescu „pentru banii luaţi de la români”.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90