New Profesional Consult 930 x 122

    ALEGERI_PNL_ARGES_4

    Rămâne sau nu PNL la guvernare? Crin Antonescu are răspunsul!

    Crin Antonescu a ținut un discurs de 35 de minute la Conferința de alegeri a PNL Argeș desfășurată astăzi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești.

    ALEGERI_PNL_ARGES_5În fața unei săli cu peste 600 de delegați liberali din tot județul, Antonescu a afirmat că subiectul candidatului USL pentru prezidențiale este unul fals. „Responsabilitatea noastră este nu să ne ciondănim și să ne împăcăm pe tema prezidențialelor! Responsabilitatea noastră este să guvernăm, să legiferăm și să comunicăm! (…) Ar trebui să refuzăm acest subiect de discuție atât timp cât există înțelegeri clare în USL privind candidatul pe care Uniunea Social Liberală îl are pentru alegerile prezidențiale!”.

    ALEGERI_PNL_ARGES_6ALEGERI_PNL_ARGES_7Pe de altă parte, președintele PNL le-a dat asigurări liberalilor din Argeș că partidul nu va renunța la guvernare în urma recentelor dispute cu PSD: „USL este absolut necesară pentru România! (…) Împreună cu PSD am câștigat de la cetățeni dreptul de a guverna. PNL nu poate fi dat afară de la guvernare! PNL nu se gândește să iasă de la guvernare! PNL niciodată nu a dezertat de la o înțelegere cu partenerii lui politici și cu cetățenii!”.

    ALEGERI_PNL_ARGES_8În altă ordine de idei, Crin Antonescu l-a felicitat pe Ion Popa, reales azi președinte al PNL Argeș, pentru că, la alegerile de anul trecut, sub conducerea sa, filiala a obținut cele mai bune rezultate electorale din 1990 încoace și pentru că a reușit să facă liniște într-o filială măcinată altădată de conflicte violente. Antonescu le-a mulțumit și președintelui PSD Argeș, Constantin Nicolescu, și primarului PSD al Piteștiului, Tudor Pendiuc, ambii prezenți în sală, pentru colaborarea bună pe care social-democrații o au în acest județ cu liberalii: „Apreciez colaborarea PNL-PSD din Argeș. Nu peste tot în țară este așa! Le mulțumesc domnilor Constantin Nicolescu și Tudor Pendiuc!”.

    ALEGERI_PNL_ARGES_9Ulterior, la conferința de presă desfășurată în sala de ședințe a Consiliului Județean, Crin Antonescu a reiterat felicitările pentru conducerea PNL Argeș: „Este o organizație care a crescut foarte mult. O respect și o susțin!”. Alături de Antonescu, la conferința de presă au participat și secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, realesul președinte al liberalilor argeșeni, Ion Popa, și Andrei Gerea, liderul deputaților PNL.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90