NOR CURIER 930X122

    base

    Romanii nu-l mai vor pe Basescu!

    Traian Băsescu şi-ar pierde scaunul de la Cotroceni dacă s-ar organiza un nou referendum pentru demiterea acestuia, conform unui sondaj de opinie realizat de IPP Research.

    65% dintre români ar vota pentru demiterea sa din funcţie dacă un nou referendum ar fi organizat în acest sens, arată un sondaj realizat de IPP Research în perioada 9-16 iulie 2010. Pentru păstrarea sa în funcţie ar vota 17%, iar alţi 18% nu s-ar duce la urne.
    Dacă ar fi să dea timpul înapoi şi ar putea vota din nou pe unul din cei trei candidaţi importanţi de la alegerile din 2009, românii l-ar alege pe Crin Antonescu – 43%, Mircea Geoană – 32% şi de Traian Băsescu – 19%.
    PDL se prăbuşeşte
    PDL înregistrează o prăbuşire dramatică în opţiunile românilor. Şi ajunge la doar 12% – scor nemaiînregistrat de aproape un deceniu. PSD ocupa prima poziţie, cu 40%, urmat de PNL cu 26%, UNPR şi PRM cu câte şapte procente şi UDMR, cu cinci.
    Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1040 de persoane şi are o eroare tolerată de +/- 3%.{loadposition inside}

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90