NOR CURIER 930X122

    draghici

    Romanii se uita in buzunare, nu la arestarea lui Vantu

    Social-democraţii cred că arestarea lui Sorin Ovidiu Vântu reprezintă doar o mişcare politică şi mediatică a Puterii şi a lui Traian Băsescu de a muta atenţia mediatică şi publică de la efectele crizei şi a noului împrumut către un alt subiect.

    Conform scrisorii de intenţie către FMI, Guvernul îşi menţine angajamentul de a concedia 74.000 bugetari până la sfârşitul anului, după ce a disponibilizat deja 27.000 salariaţi, să renunţe la minimum 15.000 angajaţi în 2011, să menţină îngheţate pensiile şi să elimine al 13-lea salariu, primele de vacanţă şi subvenţiile de încălzire. „Românul de pe stradă are alte priorităţi decât ce li se livrează pe Tele-DNA sau Tele- Parchet. Românul este interesat de cum face rost de bani, cum plăteşte ratele, cum poate face ca anul şcolar să nu fie unul cu probleme pentru copiii săi, că va rămâne fără subvenţiile la căldură, cum va putea să îşi administreze pensiile îngheţate. Din scrisoarea de intenţie reiese clar că românii nu vor mai vedea subvenţii la căldură, nici vorbă de creştere salarială, nici vorbă de suplimente şi sporuri pentru bugetari. Vor fi însă noi disponibilizări. Aceasta este perspectivă care este arată românilor astăzi şi cei de la PDL consideră că este bine să se livreze pe televizor şi alte subiecte. Este normal ca aceastea să fie foarte mediatizate, dar nu cred că ţine loc de foame şi de un trai decent. Românul este mai interesat de viaţa lui de zi cu zi, nu de soarta lui Vântu sau a altora”, a afirmat deputatul PSD Mircea Drăghici.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3