Donaris 930 x 122

ION_POPA_PNL_1

Războiul Crin-Băsescu face victime colaterale! Senatorul Popa, interzis la Palatul Cotroceni!

Nu doar Crin Antonescu a avut interzis la Palatul Cotroceni la ceremonia de ieri de învestire în funcția de ministru al Economiei a deputatului PNL de Pitești Andrei Gerea.

Și senatorul liberal de Curtea de Argeș și Câmpulung, totodată lider al filialei județene a PNL, Ion Popa!

Acesta a furnizat informația astăzi, în bisăptămânala conferință de presă a USL Argeș. Senatorul a precizat că trebuia să îl însoțească pe președintele Senatului, Crin Antonescu, la ceremonie. În acest sens, așa cum prevăd procedurile, a anunțat la SPP datele sale de identificare și ale mașinii de la Senat cu care urma să vină la Palatul Cotroceni. Ion Popa a povestit că ulterior i s-a comunicat că la învestire sunt invitați să participe numai primul-ministru și membrii Guvernului! Totuși, invitat a fost și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea! Pe cale de consecință, Popa, la fel ca și Antonescu, nu a mai putut fi prezent la învestirea colegului său de partid și prieten, Andrei Gerea.

Este clar că Ion Popa a fost „victimă colaterală” a războiului Traian Băsescu-Crin Antonescu. Asta pentru că, cel mai probabil, Antonescu nu a fost invitat deoarece Băsescu nu i-a iertat acestuia faptul că la precedenta ceremonie, de învestire a ministrului PNL al Transporturilor, Ramona Mănescu, a părăsit sala înainte ca el să își înceapă discursul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3