Donaris 930 x 122

    sarbu

    Sarbu, din nou ministru?

    Argeseanul Marian Sarbu ar putea deveni ministru in viitorul Cabinet care rezulta in urma remanierii guvernamentale despre care se discuta atat de mult in ultima vreme. Marian Sarbu ar putea prelua un minister de care s-a mai ocupat, insa el are cateva obstacole de trecut inainte de a-si vedea visul cu ochii.

    Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) care îi are la conducere pe argesenii Marian Sarbu (presedinte executiv) si Cristian Diaconescu (presedinte de onoare) spera ca iminenta remaniere guvernamentala sa aiba ca efect cooptarea sa în Executiv. UNPR si-ar ofializa astfel sprijinul acordat în Parlament Guvernului. Unul dintre cei care ar urma sa preia un post de ministru este chiar argeseanul Marian Sarbu.

    Acesta ar putea prelua portofoliul de la Ministerul Muncii detinut în prezent de Mihai Seitan. Sarbu a mai fost ministru al Muncii, dar ar putea avea doua probleme în calea unui nou mandat. Nominalizarea sa nu ar fi pe placul presedintelui Traian Basescu iar starea sa de sanatate nu este foarte buna în prezent.

    Si despre Cristian Diaconescu se spune ca ar putea face parte din viitorul Guvern. Acesta s-ar putea ocupa de Ministerul de Externe pe care, de asemenea, l-a mai condus.

    Atat Marian Sarbu, cat si Cristian Diaconescu au fost membri ai PSD, partid din partea caruia au primit multiple demnitati in stat, inclusiv posibilitatea de a ajunge parlamentari. Amandoi au demisonat din PSD si au trecut la UNPR, partid pe care au si ajuns sa il conduca alaturi de actualul ministru al Apararii, Gabriel Oprea.

     

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90