New Profesional Consult 930 x 122

    sarbu

    Sarbu si Diaconescu, propusi de Oprea lui Basescu pentru guvernare

    Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat pentru „Gândul” că, dacă i se va cere, este pregătit să dea guvernului doi dintre cei mai buni oameni ai săi, adica argesenii Marian Sarbu si Cristian Diaconescu, ambii fosti P.S.D.

    „Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu au experienţă şi pot conduce anumite ministere. Dacă ni se va cere să intrăm, o vom face”, a spus liderul UNPR, referitor la o eventuală remaniere guvernamentală, în cazul în care moţiunea de cenzură a PSD nu va trece de votul Parlamentului. La Snagov, desi nu explicit, Traian Basescu si-a exprimat nemultumirea in privinta lui Videanu, Blaga, Berceanu sau Şeitan, iar semnalele dinspre Cotroceni dau aproape sigura o remaniere, daca Guvernul va trece testul motiunii de cenzura.
    {loadposition inside}

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3