Donaris 930 x 122

demisie

SCANDAL ÎN PNL ARGEȘ! SOFIANU, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ

Narcis Sofianu și-a prezentat demisia din funcția de președinte al PNL Pitești. Sofianu și-a depus mandatul în ședința conducerii județene Argeș a partidului, ședință care se desfășoară la această oră.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Decizia este ca urmare a rezultatului catastrofal pe care Narcis Sofianu l-a obținut în alegerile de duminică pentru funcția de primar al Piteștiului, rezultat pe care noi l-am anticipat. Vă invităm să (re)citiți pe această temă: http://epitesti.ro/editorial-3/marilena-barata-invitata-lui-sofianu-la-tv/ și http://epitesti.ro/editorial-3/candidat-bomba-pentru-primaria-pitesti/.

În urmă cu doar două zile Narcis Sofianu anunța că nu demisionează și explica motivul: http://epitesti.ro/politic/scandal-in-pnl-pitesti-demisioneaza-sofianu/.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90