930 x122 grota rece

cornel ionica

SCANDAL ÎN PSD! APOSTOLICEANU, ACUZAŢII ULUITOARE ÎMPOTRIVA LUI IONICĂ

Scandal în PSD! Apostoliceanu, acuzaţii uluitoare împotriva lui Ionică. Viceprimarul cu atribuţii de primar al Piteştiului, Sorin Apostoliceanu, a făcut astăzi, în săptămânala conferință de presă a PSD Argeș, dezvăluiri despre relaţia tensionată pe care a avut-o cu Cornel Ionică în timpul mandatului acestuia de primar.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

„După ce, la un moment dat, am refuzat să semnez o autorizaţie de construire şi am făcut nişte plângeri penale cu privire la unele nereguli, domnul Ionică a convocat o şedinţă în care mi-a ridicat dreptul de semnătură pe documentele de urbanism.

De asemenea, mi-a interzis să mai intru în biroul de urbanism. Nu am avut acces la multe documente, inclusiv la cele legate de buget. De-abia acum, de două-trei zile, am avut acces și am semnat documente de mă doare mâna!”, a dezvăluit Sorin Apostoliceanu.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Sorin Apostoliceanu a mai afirmat că, în cazul în care Cornel Ionică va reveni în funcția de primar (are termen pe 5 aprilie 2019 la Tribunalul Argeș la cererea sa de suspendare a ordinului emis de prefect, ordin în urma căruia i-a încetat înainte de termen mandatul de primar al Piteștiului), va colabora cu acesta „instituţional”. Cei doi sunt colegi de partid în PSD.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3