EcoMoto 930×122

    mircea_diaconu

    Se aude cum trosneste ghetarul…

    Senatorul PNL şi actorul Mircea Diaconu are puţine speranţe că populaţia, îngrijorată şi confruntată cu problemele financiare percepe prea multe din războiul dintre cele două palate- Cotroceni şi Victoria- şi Poliţia Română.

    Dincolo de acest conflict, susţine Diaconu, ca urmare şi a deciziei lui Vasile Blaga, cert este că pe fundal se aud…trosnetele ruperii „gheţarului” PDL. Diaconu şi-a exprimat speranţa că noul ministru nu va rămâne în funcţie decât o lună, sperând într-o răsturnare a regimului Boc. „Nu ştiu dacă populaţia are ceva de înţeles din tot ce s-a întâmplat în ultimele zile. Nu cred că înţelege prea multe pentru că nu are toate datele. Sunt însă zgomotele specifice când începe să crape un gheţar. Acum se aud trosnetele. Falia nu a plecat încă, dar sper să se întâmple asta cât de curând. Din gestul lui Vasile Blaga, şi eu apreciez asta, am înţeles că s-a solidarizat cu ministerul pe care îl conduce. A spus că are încerede în toate armele şi nu i se pare normal ca întregul sistem să fie discreditat din cauza actelor unor reprezentanţi ai lui. Cât priveşte pe Traian Igaş, este un tip foarte activ şi bătăios. Sper să fie însă un ministru doar pentru o lună”, a precizat Diaconu.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3