930 x122 grota rece

euro_gara

Se face si DN 73, facem si euro-gara de la Pitesti

Prezent, în sfârşit, la o şedinţă a Consiliului Judeţean, Bogdan Ivan, director la Licitaţii la Compania Drumuri Naţionale din cadrul ministerului Transportului a susţinut şi o conferinţă de presă ad-hoc. Aşa ne-a fost dat spre a vă informa că licitaţia pentru DN 73- investiţie de 113 milioane euro- este în derulare şi că, dacă nu vor fi contestaţii, la sfârşitul acestui an sau la începutul anului viitor vor începe lucrările.

Cu toate că, anul acesta…iarna este aproape, iar având în vedere „caşcavalul” pus la bătaie pentru regii asfaltului ne vine greu să credem că nu vor fi contestaţii. Aşa că şoferii se pot pregăti pentru încă o iarnă cu multe daune pentru maşinile lor.
Joi s-a semnat contractul pentru începerea lucrărilor pentru drumul de legătură DN 73 cu DN 73D, către CKD- platforma Dacia. Această lucrare cuprinde inclusiv pasaje peste Râul Târgului, şi un sens giratoriu la Poarta nr. 3.
Încă o veste despre viitor: documentaţia pentru cea mai modernă gară din ţară- adică cea care va fi construită la Piteşti, cu fonduri europene, a ajuns la Bruxelles, iar Ivan are credinţa că va primi OK-ul cât mai rapid, deoarece, iniţial, toată documentaţia a fost verificată de specialişti ai Comisiei Europene. Gara de la Piteşti, dacă va fi construită, va costa 20 de milioane euro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90