EcoMoto 930×122

valeca05

Se ingramadesc studenti la Asistenta medicala ca sa fuga din tara apoi

Cadru universitar, senatorul PSD Şerban Valeca a atras atenţia şi asupra unui fenomen care se consumă la secţia de asistenţă medicală de la Universitatea Piteşti, acolo unde tinerii se înghesuie şi chiar au făcut presiuni pentru a fi mărit numărul de locuri.

„Încă nu s-a finalizat procesul de înscrieri, dar la Senat au fost definitivate 190 de locuri la aecastă secţie. Au venit însă vreo 300 de dosare. Motivaţia la comisia de înscriere pentru majoritatea celor care vor la această secţie: că să plecăm în afară. Iată deci că, după ce că nu avem posibilitatea să le dăm salarii decente şi condiţii, când preşedintele iese la televizor şi le transmite să plece afară, copii ajung să îi urmeze sfatul şi vor să plece afară. S-ar putea, în ritmul asta, ca toţi copii, să vină aici, să se chinuie cu şcoala şi apoi să îşi pună în aplicare gândul să o taie din ţară. Nu zic că la alte specializări nu este la fel. Dar la această secţie, mai bine de jumătate numai asta aveau în cap”, a precizat Valeca.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90