930 x122 grota rece

inundatii_1

Secretar de stat acuza ca pe vremea lui Postelnicescu s-au furat ca in codru banii pentru diguri

Secretarul de stat pentru Relaţia cu Parlamentul Valentin IIiescu a declarat, duminică, la Rm. Vîlcea, că va face public un raport „devastator” al Curţii de Conturi care arată că banii pentru diguri alocaţi după inundaţiile din 2008 „s-au furat ca în codru”, citat de Realitatea.net.  Este vorba despre perioada cand Postelnicescu era sef la ANAR.

„Nu înţeleg de ce Curtea de Conturi ţine sub fund acest document legat de modul în care au fost cheltuiţi, în 2008, banii pentru asemenea intervenţii, ca  urmare a inundaţiilor din acel an, ca urmare a deciziilor luate ulterior, de construirea unor diguri care să protejeze localităţile şi populaţia. Este un raport devastator care evidenţiază, negru pe alb, cu subiect şi predicat, că s-a furat ca în codru şi că s-au alocat bani pentru localităţi în care nu trece niciun râu”, a susuţinut Valentin Iliescu.
Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul a spus că va prezenta public acel raport, probabil săptămâna viitoare.
„Am intrat în posesia acelui raport, iar săptămîna viitoare voi încerca să îl prezint şi public, pentru că el evidenţiază şi o situaţie globală despre care multă lume a uitat sau nu mai vrea să îşi aducă aminte, dar care nu poate fi trecută cu vederea, dar şi că, atunci când România nu mai avea resurse, s-au cheltuit foarte mulţi bani. S-a supralicitat în tot ce înseamnă evaluarea acelor lucrări, cu efecte destul de modeste, în ce priveşte protecţia acelor localităţi, a culturilor agriocole, şi a vieţilor omeneşti”, a afirmat Iliescu.
Şeful Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul a subliniat că acest raport face referire la mai multe localităţi din ţară, inclusiv la judeţul Vâlcea.
In perioada despre care Valentin Iliescu sustine ca exista raportul Curtii de Conturi conduse de Nicolae Vacaroiu la conducerea Administratiei Nationale Apele Romane se afla liberalul Marius Postelnicescu.{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90