930 x122 grota rece

    prm_sigla

    Sedinta cu scantei la PRM Arges

    Sedinta de partid cu agentii de paza la usa! Numai la PRM putea sa se intample o asemenea minunatie, si chiar s-a intamplat!

    Moment inedit in politica argeseana. O sedinta de Birou Executiv a unei formatiuni politice din Arges s-a desfasurat in aceasta saptamana cu…paza aproape de intrarea in sediu, astfel incat sa fie evitate orice incercari de „destabilizare”. Partidul in cauza este PRM.

    Prima sedinta a Biroului Executiv al PRM Arges dupa demisia anuntata, dar nematerializata a presedintelui interimar al organizatiei, Constantin Slabu, s-a desfasurat miercuri dupa-amiaza la sediul din strada Sfanta Vineri. In apropiere de sediu am putut vedea si un echipaj al unei firme de paza si protectie condusa de Constantin Slabu, fost colonel de Securitate.

    „Nu au pazit sediul PRM…Au multe obiective in zona, asa ca este normal sa fie prin preajma, sa preintampine orice problema. Cel putin pentru moment am renuntat la demisie, lucrurile s-au mai calmat in organizatie si acum ne vedem de treaba. De exemplu, am stabilit si calendarul alegerilor la anumite organizatii comunale ale filialei”, ne-a declarat Constantin Slabu.

    Sedinta Biroului a avut loc la scurt timp dupa ce conducerea centrala a partidului a luat decizia de a-l muta pe Ion Negus de la organizatia PRM din Arges la cea din Bucuresti, din cauza „tensiunilor create la PRM Arges”. Mai mult, Negus a primit si un ultimatum de la Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM la nivel national.

    Negus sustine ca ar fi fost agresat la sedinta Biroului Executiv al PRM Arges de oamenii lui Constantin Slabu, insa seful PRM Arges neaga acuzatiile.

    {loadposition inside}

     

     

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90