New Profesional Consult 930 x 122

mircea_diaconu_tel

Senatori argeseni anchetati de ANI

Pitesti.15 aprilie 2010.
Actorul Mircea Diaconu si medicul Mircea Cinteza au intrat in vizorul ANI. Cei doi senatori argeseni au intrat in vizorul Agentia Nationala de Integritate (ANI) pentru incompatibilitate de functii, desi parlamentarii in cauza au primit derogari din partea comisiei juridice care le permit sa ocupe si alte functii de conducere in institutii publice, altele decât cel in care au fost mandatti prin vot de catre electorat.
Agentia Nationala de Integritate s-a autosesizat din presa in acest caz, primii pe lista celor verificati in acest dosar fiind liberalul Mircea Diaconu, senator si director la Teatrul Nottara, si PDL-istul Mircea Cinteza, profesorul universitar, care detine simultan calitatea de parlamentar si cea de director de spital.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3