New Profesional Consult 930 x 122

catalin_voicu

Senatorul Catalin Voicu isi petrece sarbatorile in arest

Senatorul Catalin Voicu ramane in arest. Completul de 9 judecatori al instantei supreme a respins vineri, 2 aprilie, recursul facut de senator impotriva deciziei de arestare preventiva dispusa marti la cererea procurorilor anticoruptie. In urma deciziei de ieri, Voicu isi va petrece inca 27 de zile in arest.

Inalta Curte de Justitie si Casatie a respins recursul lui Catalin Voicu, desi acesta a invocat presiunea mediatica uriasa si „devastatoare” la care ar fi fost supus. Voicu depusese la dosar si o serie de acte medicale din care reisea ca starea sa de sanatate este precara, solicitand instantei sa fie eliberat sub control judiciar. Recursul a fost judecat fara accesul presei, aceasta fiins solicitarea avocatilor lui Voicu. De la Inalta Curte, Voicu a fost transportat inapoi la Spitalul Penitenciar Jilava, acolo unde se afla sub supraveghere medicala de marti noapte, cand i s-a facut rau. Senatorul a fost arestat sub acuzatiile de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Voicu a fost dus la recurs cu ambulanta. Avocatii vor mai incerca si dupa Pasti sa obtina eliberarea conditionata a clientului lor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA