930 x122 grota rece

mircea_andrei

Senatorul Mircea Andrei a preluat coordonarea PDL Arges

Decizie importanta a Biroului Permanent National al PDL luata luni, 17 mai, in cazul organizatiei din Arges a partidului. Astfel, Biroul a decis ca senatorul de Dambovita Mircea Andrei sa devina presedinte al comisiei de organizare a alegerilor interne din cadrul PDL Arges.

Sunt voci in partid care sustin ca, de fapt, Andrei isi pregateste astfel terenul pentru a prelua chiar el conducerea filialei. Deputatul de Pitesti Cristian Boureanu, cel care si-a dat demisia din functia de presedinte al PDL Arges in urma cu putin timp, a declarat ca il sustine in totalitate pe senatorul care, practic, i-a luat locul.

„Am decis sa sprijin actuala CODA (n.r. comisie de organizare si desfasurare a alegerilor) in reorganizarea filialei PDL Arges, sa raman membru de drept al CODA, conform statutului de parlamentar al judetului Arges, sa sprijin activitatea presedintelui CODA, senatorul Mircea Andrei, si sa il ajut pe acesta in respectarea angajamentelor pe care si le-a luat fata de filiala PDL Arges, fata de echipa de conducere de la nivel judetean si de la nivelul municipal, si nu in ultimul rand, fata de argeseni. De asemenea, profit de ocazie sa anunt adoptarea propunerii pe care am sustinut-o in urma cu o saptamana in Biroul Permanent National, privind amanarea Conventiei Nationale a PDL”, a declarat Boureanu.

Mircea Andrei este unul dintre cei mai bogati parlamentari romani, cu o avere estimata la peste 10 milioane de euro. Potrivit declaratiei de avere, senatorul detine doua terenuri in Bucuresti pe strada Batistei, 10 hectare de teren arabil in Giurgiu si un hectar in Prahova, plus trei apartamente si trei case de locuit, toate in Bucuresti. La aceasta avere se adauga 10 milioane de euro distribuiti in banci din Elvetia si Romania.

Mircea Andrei este fost procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 3. El a dat lovitura in 2 noiembrie 2007, cand si-a vandut partile sociale detinute la societatea SC Gaz Sud SA catre o companie din Cipru contra sumei de 20 de milioane de euro.

{loadposition inside}

 

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3