NOR CURIER 930X122

diaconu

Si daca eram pe timp de razboi, era mai bine

Senatorul PNL Mircea Diaconu a precizat, în cadrul unei emisiuni la un post central de televiziune, că nerevenirea punctului de pensie la valoarea iniţială reprezintă, pentru pensionari, o măsură extrem de drureroasă care nu numai că îi afectează financiar, dar le loveşte şi demnitatea.

„Îmi vine în cap povestea cu copilul şi blidul de lemn. Tatăl duce grija buniciului, şi îi dă să mănânce dintr-un blid de lemn. Copilul face şi el un blid de lemn. Părintele în întreabă de a făcut aşa ceva. . Cam aşa este. Cum ne comportam noi acum cu părinţii, aşa şi copii se vor comporta cu noi mâine. Este de o nesimţire publică şi administrativă incredibilă acest gen de a pune problema: am bani sau nu am bani. Este un cinism incredibil. Oamenilor, sub această guvernare, le este tăiată inclusiv demnitatea. Dacă era război în ţară, nu ştiu dacă era mai rău! Nu ştiu ce ne facem dacă
pleacă Boc! Rămânem singuri, ai nimănui!”, a afirmat, cu ironie la final, senatorul liberal.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90