Donaris 930 x 122

nicos_sofer

Si masina lui Nicolescu a facut pana in gropile de pe Pitesti- Campulung

Sambata seara, soferul masinii presedintelui Consiliului Judetean, Constantin Nicolescu, s-a…infipt intr-o groapa si a facut pana, chiar pe celebra portiune de la Maracineni, in apropiere de drumul care duce spre Vila Micesti. Soferul se indrepta catre presedintele CJ Arges care, chiar in acea zi, facuse demersuri pe langa conducerea regionalei Drumuri Nationale Pitesti pentru a interveni chiar pe acel tronson, in urma unor sesizari venite de la Dacia si mai multe primarii din zona. “Gropile au fost acoperite cu apa si nu se vede cat de adanci sunt. Asa s-a pacalit si soferul institutiei. Dar nu a fost singurul sofer care a patit asa ceva, in ultima perioada pe acest drum”, a explicat Constantin Nicolescu cauza incidentului in care a fost implicata masina institutiei.
Dacia a trimis scrisori peste tot
Primaria Mioveni este asaltata de sesizari cu rivire la starea drumului, la fel ca si cea din Maracineni. Podul de la intrarea in Mioveni a ajuns o capcana mortala pentru soferi. Si conducerea uzinei Dacia a ajuns la limita suportabilitatii, asa ca a trimis scrisori catre institutiile judetului cerand implicarea acestora. Constantin Nicolescu a incercat sa determine conducerea regionalei Companiei Nationale de Drumuri si Autostrazi sa incerce sa reabiliteze temporar macar portiunea de la Maracineni, dar lucrurile par sa se urneasca mult prea greu. “Am primit o scrisoare de la uzina Dacia, care, din ce stiu, a ajuns si la prefectul Gheorghe Davidescu, cu privire la starea acestei portiuni de drum, si mai ales la podul de la intrarea in Mioveni care este grav afectat dupa ultimele ninsori. Am facut demersuri la Regionala de Drumuri si Autostrazi Pitesti si le-am cerut ca macar sa frezeze portiunea de la Maracineni. Gheorghe Axinte, patronul firmei care are in ingrijire drumul este insa plecat in strainatate. Le-am cerut sa il gaseasca si sa se apuce de treaba. Pana acum au avut scuza ca a nins, dar acum a fost frumos. Puteau sa frezeze pe portiunea acesta extrem de afectata si sa toarne un strat de 13-15 centimetri care sa tina o perioada, asa cum au reusit sa faca si podul de la Piscani. Voi insista, pentru ca lumea continua sa ne trimita noua sesizari”, a afirmat Constantin Nicolescu

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441