Donaris 930 x 122

Si nesimtitii vorbesc: Cei care raman blocati in zapada sa dovedeasca plata rovinietei!

Romania. 14 decembrie 2009. Autostrazi: una si jumatate. Declaratia unui ministru demis al ministerului Transportului, stiti, pe unde a trecut si primul marinar al tarii: „Ar trebui ca, de acum incolo, in momentul in care cineva reclama ca e blocat undeva, sa-l intrebam si ce numar de rovinieta are, ca sa vedem daca aceasta suma foarte mica a fost platita sau soferul reclama si nu are nici macar rovinieta„. Radu Berceanu a facut aceasta declaratie la videoconferinta cu prefectii pe tema pregatirii autoritatilor pentru iarna. El a explicat ca deszapezirea si curatarea drumurilor se plateste din taxa pe drum si, cum se anunta ninsori, soferii trebuie sa fie foarte atenti. Va place? Sa votati inzapeziti!
Nota bene: Bogdanale, ce zice stapanul tau, fratioare? Ne face a doua centura a Pitestiului? Drumul Pitesti- Campulung? Ne face euro-gara la Pitesti? Pune mana pe lopata sa putem merge si noi pe drumurile astea jegoase si imputite? Vezi ca marti e Cod Galben…Pune o vorba buna si tu! Hai, mah, Bogdanele…Ce dracu!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3