Eurial 930 x 122

simona

Simona Bucura Oprescu ataca Guvernul „Ciomu”

Simona Bucura Oprescu, vicepresedinte al PSD Arges si purtator de cuvant al filialei, se declara impotriva noilor masuri avute in vedere de Guvernul condus de Emil Boc pentru a indeplini, astfel, cerintele Fondului Monetar International. Numind Guvernul Boc drept Guvernul „Ciomu”, Simona Bucura Oprescu critica masurile de reducere a numarului de angajati care se pare ca vor continua si la anul.

„Guvernul promite FMI concedieri, taxe mai mari si masuri compensatorii daca apar „impedimente” in procesul de punere in aplicare a masurilor anti-romanesti pe care le-au gandit.

Conducatorilor tarii nu le pasa cat de greu le este romanilor care abia mai respira sub jugul birurilor, al cresterilor de preturi si al politicii de maidan si de haita promovata de PDL si acolitii sai.

Tot ce conteaza este sa dea bine in ochii FMI si sa isi vada linistiti de afaceri si de propria lor imbuibare.

Nu le pasa guvernantilor nici de deciziile instantelor de judecata, cum nu le pasa nici ca Senatul a respins proiectul scrisorii de intentie cu FMI. Pur si simplu sunt dispusi sa calce pe cadavre.
Asa se face ca sfideaza hotararile magistratilor care au statuat ca reducerile de salarii cu 25% pentru bugetari sunt ilegale.

Ei, si ce? In tara lui Basescu – Voda si a lui Boc – Marioneta „Sa traiti bine!” a devenit, asadar, un adevarat simbol al minciunii portocalii, minciuna ridicata la rangul de politica de stat! Iar PDL tinde sa devina o rusine a politicii romanesti!”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

 

New Profesional Consult-555×222
570×90 MAIA