New Profesional Consult 930 x 122

    simona1

    Simona Bucura Oprescu, avocatul bebelusilor

    Simona Bucura Oprescu, consilier judetean si purtator de cuvant al PSD Arges, critica aspru decizia guvernantilor de a reduce cu 15% indemnizatia pentru cresterea copilului, dar si eliminarea trusoului pentru nou-nascuti. Paradoxal, dar este prima iesire publica a femeilor din PSD Arges pe aceasta tema de cand Guvernul a anuntat reducerile de cheltuieli bugetare.

    In opinia consilierului, este vorba de o haiducie pe dos, comparandu-i pe guvernanti cu niste „Robin-i Hood pe invers”.

    „Poate ca cele mai aberante hotarari ale acestor mercenari politici – vremelnic pripasiti la carma tarii – sunt cele de reducere a pensiilor si a indemnizatiilor pentru cresterea copilului pana la varsta de doi ani. Astfel, fara mila, pedelistii si complicii lor de la UDMR, ajutati de aliatii-tradatori din UNPR, lovesc in cei mai lipsiti de aparare cetateni ai tarii!

    (…) Cand la conducere se afla oameni cu conturi mai mult decat grase, manati de interese mercantile, cand acesti oameni au colectii de timbre care valoreaza cat un apartament, cand odraslele lor au studiile asigurate in strainatate, caci sistemul romanesc de invatamant le pute, nu este de mirare ca le trece prin cap sa taie din cheltuieli rupand din bruma de bani pentru copii. Aici era marea risipa a neamului!

    Bebelusii erau de vina pentru recesiunea actuala, si nu incapacitatea cronica a guvernantilor a face ceva sa ajute mediul economic si sa echilibreze impozitele”, sustine Simona Bucura Oprescu.

    Recomandarea purtatoarei de cuvant a PSD Arges? „Acesti guvernanti sa plece si sa lase pe altcineva mai priceput sa conduca destinele tarii”.

    {loadposition inside}

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90