New Profesional Consult 930 x 122

FOTO1_Simona

Simona Bucura Oprescu, impresionată de China

Simona Bucura Oprescu, deputat de Argeş al PSD, a revenit recent dintr-o vizită oficială în China. Şefa Organizaţiei de Femei a PSD Argeş se declară impresionată de cele văzute.

Vizita a avut loc în perioada 8-18 septembrie, la invitaţia Partidului Comunist Chinez. Din delegaţia oficială care s-a deplasat în China au făcut parte reprezentanţi ai Parlamentului (parlamentari de la PSD, PNL, PC şi UNPR) şi ai Guvernului României. Vizita în China a însemnat un program dens de deplasări şi de întâlniri cu oameni politici, mediu de afaceri, mediu cultural și mediu ştiinţific.

Aceasta a inclus o deplasare în zona de prelucrare a produselor pentru export din Shanghai, vizitarea muzeului de sistematizare urbană, o întâlnire cu oficialităţile din Shanghai, vizitarea zonei turistice şi comerciale Yuyuan, apoi a oraşelor Zhenjiang (întreprinderea de panouri pentru energie solară, Orăşelul de Ştiinţă şi Tehnologie și cartierele noi) şi Beijing. Au avut loc şi discuţii cu tineri chinezi.

„Principiile care au stat la baza dezvoltării Chinei au fost strategia, stabilitatea, adaptarea, buna chibzuire, migraţia rural-urban, investiţiile străine directe, educaţia şi cercetarea”, spune Simona Bucura Oprescu.

Tânăra deputată susţine că  s-a aflat în toată această perioadă în concediu de odihnă: „Pentru a pleca în China, am decis să intru în concediu de odihnă. Am făcut cerere de concediu pentru a fi corectă în raport cu banii publici şi cu atribuţiile din Parlament”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90