pizzeria sapori  930 122

bucura1

Simona Bucura Oprescu, in mijlocul cetatenilor din colegiul Mioveni

Simona Bucura Oprescu, consilierier judeţean al PSD Argeş (aflată deja la al treilea mandat) şi fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a fost desemnată drept candidat al USL Argeş pentru funcţia de deputat în colegiul Mioveni.

Desemnarea s-a produs în urma unui vot în interiorul organizaţiilor de partid din acest colegiu, câştig de cauză având Simona Bucura Oprescu care a fost susţinută de majoritatea preşedinţilor de organizaţii şi de primarii localităţilor din zonă. Pentru că Simona Bucura Oprescu este de părere că dialogul permanent cu autorităţile şi cetăţenii este de natură să ajute la rezolvarea multor probleme cu care aceştia se confruntă, tânăra politiciană a început deja seria întâlnirilor cu oamenii din colegiu. La fel a procedat şi în perioada cât a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Astfel, pe 25 octombrie Simona Bucura Oprescu a mers în „capitala” colegiului, şi anume la Mioveni, acolo unde sunt cei mai buni constructori de automobile din ţară. Oameni care însă nu uită să îşi cinstească eroii, mai ales că 25 octombrie este Ziua Armatei. În oraş au fost organizate mai multe manifestări dedicate acestui eveniment important, iar Simona Bucura Oprescu a fost prezentă la toate. Pe lângă manifestările specifice Zilei Armatei, Simona Bucura Oprescu s-a întâlnit şi cu mai mulţi cetăţeni din oraş şi cu reprezentanţi ai autorităţilor locale. Simona Bucura Oprescu a fost însoţită la manifestări şi nu numai de către viceprimarul oraşului Mioveni, Aurel Costache, dar şi de senatorul de Mioveni Şerban Valeca şi de deputatul Radu Vasilică, amândoi candidaţi ai USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Şerban Valeca este, la rândul său, candidat pentru Senat chiar în colegiul Mioveni unde candidează şi Simona Bucura Oprescu. Participarea la Focul lui Sumedru care a fost aprins în mai toate cartierele oraşului pentru a marca aşteptata sărbătoare a Sfântului Dumitru de a doua zi a fost o urmare firească, având în vedere că Simona Bucura Oprescu este o susţinătoare a promovării şi consolidării tradiţiilor noastre.

A doua zi, Simona Bucura Oprescu a fost la Vlădeşti, unde a avut loc o importantă manifestare zonală. Este vorba de Târgul de pe Valea Bratiei unde îşi dau întâlnire producători şi comercianţi din localităţile din zonă. Simona Bucura Oprescu a fost însoţită de primarul Hristu Cristian Dică şi de viceprimarul Gheorghe Făgăraşu. La

aceeaşi manifestare au fost prezenţi şi primarul din Berevoieşti, Florin Proca, şi primarul din Bălileşti, Ion Voican. Simona Bucura Oprescu a fost în mijlocul oamenilor cu care a şi stat îndelung de vorbă, pentru a le afla problemele cu care se confruntă. Cum târgul a reunit mulţi producători locali, Simona Bucura Oprescu nu a ratat ocazia de a cumpăra produse tradiţionale argeşene realizate în gospodăriile oamenilor şi pe care le preţuieşte atât de mult.

„Aceşti oameni, care trudesc fie la pământ, fie pentru a-şi pune în valoare măiestria de a face diverse obiecte mai mult sau mai puţin artistice, dar cu siguranţă folositoare, au nevoie de sprijin. Ca om politic, vreau să fac cât mai multe pentru a-i ajuta să beneficieze aşa cum se cuvine de pe urma muncii lor. Tocmai de aceea sunt prezentă aici astăzi, pentru a găsi căi comune de a rezolva problemele cu care se confruntă pentru ca pe viitor să putem face ceva în acest sens”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

Simona Bucura Oprescu este în prezent vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PSD Argeş. Este cel mai tânăr candidat pentru Parlament din partea USL Argeş, dar are o bogată experienţă politică şi administrativă

bucura2

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90