SMART KIDS 930X122

Arges

Simona Bucura-Oprescu, reconfirmată în Adunarea Parlamentară a Francofoniei

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Simona Bucura-Oprescu, reconfirmată în Adunarea Parlamentară a Francofoniei.

Deputatul de Argeș al PSD Simona Bucura-Oprescu a fost reconfirmată în funcţia de membru al Comitetului Director al Reţelei femeilor parlamentare în cadrul celei de-a 47-a Sesiuni plenare a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF) care s-a desfășurat între 6 și 9 iulie la Kigali, în Rwanda.

Citiți și: Tânăr din Argeș, vaccinat, răpus de rujeolă! Avea și alte afecțiuni

În cadrul celor 3 zile de lucrări au avut loc dezbateri, dar și organizarea de alegeri pe mandate pentru o perioadă de doi ani, atât pentru funcţia de preşedinte al APF, cât şi pentru toate funcţiile din cadrul organizaţiei.

„Delegaţia Parlamentului României la APF a fost condusă de președintele acesteia, domnul deputat Florin Alexandru Alexe, căreia îi mulțumesc pentru sprijin și dedicare.

Francofonia înseamnă 300 de milioane de oameni răspândiți pe cele cinci continente care împărtășesc o limbă comună – franceza, iar în cei 12 ani de când fac parte din familia Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Franceză am acţionat în repetate rânduri pentru strângerea relaţiilor de colaborare, pentru schimbul de idei şi întărirea relaţiilor administrative şi comerciale.”, declară deputatul Simona Bucura-Oprescu.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Cucoana, am infiintat si eu Grupul Parlamentar Al Celor Care Se Scobesc In Dinti Fara A Se Scobi In Dos. As vrea sa fii presedinta, iti mai dam inca 10.000 de euro la salariul tau din Romania, adica il dublam.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA